Piet Vergunst

Vitaliteit en Zelfontwikkeling

 
 


 

.

 


Onder de titel "Het leven is niet boven-natuurlijk" worden er vier workshops georganiseerd in x. Kosten zijn 25 Euro per workshop en duur is van 13.00-16.00 uur. Aanmelden via 

Eerste lezig CSE en de WiFiwell

CSE (cavety structure effect) van Grebennikov en mijn Wifiwell. Het verhaal over verschillende subtiele energieën en de wijze van beïnvloeding. De beste meter blijkt het leven zelf. Een leven dat plaatsvindt in het web van de zon. In een lichaam dat wordt gestuurd door het hart. Over de zon en het hart is steeds meer wetenschappelijk bewijs, dat past bij de ideeën over subtiele energieën en onze ervaring ervan. In het workshop gedeelte maken we een Bovismeter. Een manier om vitaliteit (levensenergie) zichtbaar te maken. Na afloop neem je dit meetinstrument mee naar huis en heb je er mee leren meten.


Tweede lezing De spiegel van Kozyrev

Torsie is een woord dat Kozyrev gebruikte om de ideeën over ether en de substantie die volgens hem uit sterren stroomt technisch en wetenschappelijk te bewijzen. Een van zijn meetopstellingen wordt nu de spiegel van Kozyrev genoemd. En is een perfecte manier om jezelf te onderzoeken zonder de ruis van het aardmagnetisch veld. Een verbinding met je eigen hart torus en met het omvattende akasha veld is mogelijk. Inmiddels is duidelijk dat hiermee mensen hun van nature telepathische vermogens kunnen trainen. In het workshop gedeelte kan iedereen zitting nemen in de spiegel. Na afloop wordt een biofotonenscan gemaakt, waarvan een rapport naar je gemaild wordt. [zowel de spiegel als de biofotonenscanner zijn in de ochtend al aanwezig, en zijn deze los van het middagdeel, als consult te boeken, maak hiervoor apart een afspraak]


Derde lezing MfKzt (Starwhite)

MfKzt. Het witte poeder van de Egyptenaren, het mana uit de bijbel, het ormus van Hudson, en in modern wetenschappelijke termen, mono-atomisch ‘goud’. Deze ‘sterrenstof’ maakt van in onszelf, gezien als  informatieverwerkende centrale, dat de verwerking niet meer via koperdraad maar via glasvezel verloopt. Een bij effect van deze supergeleiding is de bio-levitatie. In het workshop gedeelte zul je het magische proces uit Bethlehem uitvoeren en zul je met je eigen handen het ‘zaad van de goden maken. Na afloop neem je dit mee naar huis.


Vierde lezing  Vitaliteit, leven en bewustzijn

Vitaliteit en leven. wat is dat nu eigenlijk echt? Wat heeft onze dimensionaliteit daar mee te maken en wat kan dat beïnvloeden? Een lezing over ons bewustzijn (gewaarzijn) gezien als fractals. Over het oude en het nieuwe wereldbeeld en wat dit zegt over vitaliteit. In het workshop gedeelte leer je manieren om de vitaliteit van water te verhogen. Manieren die anders omgaan met tijd en causaliteit. Tevens leer je zelfstandig homeopathische middelen te maken.


In bovenstaande serie haken de diverse lezingen op elkaar in, en zijn de toepassingen studiemiddelen die door de hele serie heen gebruikt kunnen worden. En natuurlijk staat elke middag op zichzelf en is ook los te boeken.